Web Analytics Made Easy - Statcounter

 

اگر وارد فضای مجازی و نرم افزار‌های مختلف شویم می‌بینیم که افراد سودجو با راه اندازی کانال و یا صفحه اینستاگرام در حال کسب درآمد‌های میلیاردی از حرفه‌ای هستند که در آن هیچ سر رشته‌ای هم ندارند.

در این روز‌ها استفاده از دارو‌های بی نام و نشان و اعتماد به افراد پزشک نما چیزی به جز پشیمانی و ایجاد بیماری‌های مختلف در بدن افراد ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به سراغ یکی از افرادی رفتیم که نه تنها مال باخته بود بلکه عوارض زیادی هم به دنبال تجویز این پزشکان قلابی برای او به جا مانده بود.

آقای خسروی می‌گوید: مدتی بود که صفحه کاهش وزن را در اینستاگرام دنبال می‌کردم و تقریبا تعداد زیادی از مشتریان از خرید محصولات این صفحه راضی بودند البته این موضوع را هم از متن نظرات متوجه شدم، چون صفحه مربوط به یکی از استان‌های غربی کشور بود و دسترسی مستقیمی نداشتم.

از او در خصوص خرید محصولش پرسیدم که گفت: به دلیل آنکه اضافه وزن زیادی داشتم تصمیم به خرید محصول کاهش وزن از این صفحه کردم که البته پزشک قلابی آن را تجویز می‌کرد.

"قیمت هر محصول لاغری هم یک میلیون و ۲۰۰ هزار تومان بود که چند ماه این محصول را خریداری کردم تا اینکه در ماه چهارم به طور ناگهانی دچار تشنج و بیهوشی شدم، زمانی که به هوش آمدم خود را دربیمارستان یافتم وقتی ماجرا را برای پزشکم تعریف کردم و آن محصول را دید کاملاً متوجه اوضاع شد و از من خواست که دیگر از این محصول استفاده نکنم و در حال حاضر متأسفانه قرص اعصاب مصرف می‌کنم و تنها علت بیماری به وجود آمده تاثیر آن دارو‌های لاغری بر روی سیستم مغز و اعصاب من بود که سبب شد دچار تشنج شوم و حالات روحی مناسبی نداشته باشم. "

وقتی پزشک نیستی، اما مطب داری!

به تازگی افرادی آنقدر خود را ماهر و عالم می‌دانند که تصمیم به راه اندازی مطب و ویزیت بیماران آن هم به صورت مستقیم می‌کنند که البته بیشتر این طبابت‌ها در زمینه طب سنتی صورت می‌گیرد و برای هر بیماری یک داروی گیاهی و روش‌های مختلف درمان را برای بیمار تجویز می‌کنند.

برای تأیید این مطلب به عنوان بیمار با یکی از سودجویان طب سنتی تماس تلفنی گرفتیم، در صحبت‌ها مشخص شد که او برای خودش مکان و منشی دارد و همچنین تجویز‌هایی هم می‌کند.

در تماس بعدی با همین شخص، خودم را خبرنگار معرفی کردم، او گفت: در حال حاضر مکانی برای درمان مراجعه کنندگان ندارد و همچنین در نهایت مشخص شد که تحصیلات دانشگاهی او غیر مرتبط با طب سنتی است.

بیشتر بخوانید

نسخه نسخ الکترونیک پیچیده نشد بیماران کرونایی در سربالایی مرگ / بستری‌های حاد تنفسی ۶ برابر شدند! کدام آزمایش برای تشخیص کرونا دقیق‌تر است؟

اما عاقبت افرادی که تنها با تعریف، تمجید و تبلیغات دروغین راهی این مطب‌های زیرزمینی می‌شوند چیست؟ مطمئناً اگر افراد از آن بیماری به کمک دارو‌های دست ساز و طب سنتی نجات یابند چه بسا بیماری‌های لاعلاج دیگری به سراغشان بیاید.

حالا سوال اینجاست که چگونه این افراد پزشک نما زیر آسمان این شهر اینگونه بی پروا در حال ویزیت بیماران هستند و خود را پزشک جا زده اند؟

برای پاسخ سؤالم به سراغ معاون اسبق درمان دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی بیرجند رفتم.

عاقبتِ خوشی چشم به راه روپوش سفیدان قلابی نیست

معاون اسبق درمان دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی بیرجند درباره برخورد با مراکز غیر مجاز طب سنتی و همچنین پزشکان قلابی گفت: هر کسی که در امر دخالت کند، اما تخصص و مجوز‌های لازم را نداشته باشد، مجازات می‌شود.

به گفته احمدی هر گونه مداخله غیرمجاز در امور پزشکی مجارات‌هایی مانند منع اقامت در شهرستان بیرجند یا خراسان جنوبی را در پیش دارد.

او گفت: افرادی که در مراکز مجاز دانشگاهی یا بیمارستان‌ها فعالیت می‌کنند به عنوان مراکز معتبر شناخته می‌شوند، اما افرادی که از طریق شماره تماس برای خودشان بازار گرمی می‌کنند و در نهایت بیمار را در خانه پذیرش می‌کنند غیر مجاز هستند. 

با اتکاء به تجربه با جان مردم بازی می‌کنند

در حال حاضر شاهد این هستیم افرادی که نه تخصص و نه علم کافی در طب سنتی دارند با اندک تجربه‌ای وارد این مسیر می‌شوند و دست به تجویز دارو‌های مختلف می‌زنند، تجویزی که ممکن است در پی آن عواقب جبران ناپذیر منتظر فرد بیمار باشد.

مدیر مجتمع تحقیقات گیاهان دارویی جهاد دانشگاهی خراسان جنوبی در این خصوص می‌گوید: طب سنتی باید توسط فردی متخصص و در محیطی کاملا استریل انجام شود که متاسفانه در حال حاضر شاهد این هستیم که در بعضی از خانه‌ها افرادی به صورت سنتی این اقدامات را انجام می‌دهند که این کار بسیار خطرناک است و سبب ایجاد بیماری‌های مختلف می‌شود.

به گفته پویان در خراسان جنوبی افرادی که حتی گیاه را نمی‌شناسند و علمی در مورد آن گیاه ندارند کار گیاه شناسی را انجام می‌دهند و تنها به صورت تجربه‌ای تجویز دارو می‌کنند که البته مردم هم استقبال می‌کنند.

این کارشناس گیاهان دارویی می‌گوید: مردم عواقب استفاده از این دارو‌ها و انجام روش‌های طب سنتی از جمله زالو درمانی و حجامت را در مدت زمان طولانی خواهند دید.

مداخلان امور پزشکی زیر ذره بین دادگستری

از ابتدای امسال تاکنون پرونده‌های بسیاری در زمینه مداخله غیر مجاز در امور پزشکی در خراسان جنوبی به دادگستری ارجاع داده شده و قاضی ویژه رسیدگی به این جرائم نیز در دادگستری کل استان تعیین شده است.

رئیس کل دادگستری خراسان جنوبی با تأیید وجود پزشکان قلابی به خبرنگار ما می‌گوید: در بین پرونده‌های وارد شده به دادگستری اعلام فعالیت غیرمجاز، دریافت هزینه درمانی زیاد و نیز آسیب‌های پوستی بسیار بوده است.

حجت الاسلام حمیدی می‌گوید: مراکز غیر مجاز صرفاً تا تعیین تکلیف در مراجع قضایی از ادامه فعالیتشان منع می‌شوند.

رئیس کل دادگستری خراسان جنوبی گفت: طبق ماده ۳ قانون مربوط به مقررات امور پزشکی، مجازات متخلفان برای بار اول تا پنجاه میلیون ریال و بار دوم تا یکصد میلیون ریال جزای نقدی است.

او گفت: در مورد بزه مداخله غیرمجاز در امور پزشکی صرفا جزای نقدی و تعطیلی مکان انجام می‌شود.

کار را باید به کاردانش سپرد

در حال حاضر در خراسان جنوبی افراد متخصص زیادی هستند که در حال انجام طب سنتی هستند و مردم هم باید برای دریافت طب سنتی و درمان بیماری هایشان به کمک این طب به سراغ این افراد بروند.

مردم نباید برای درمان بیماریشان تنها به تبلیغ‌های کذب و تجربه اندک اتکا نکنند.

رفتن به اینگونه مطب‌های زیرزمینی و اعتماد به این افراد سودجو چیزی به جز پشیمانی برای فرد نخواهد داشت و تنها شدت بیماری را بیشتر خواهد کرد.

گزارش از زهرا رضوانیان

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان جنوبی بیرجند

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: علوم پزشکی گیاهان دارویی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۸۳۹۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مردم نمی‌دانند در چه حوزه‌هایی وقف کنند

حجت‌الاسلام والمسلمین سیدمحمد نقیب، رئیس دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم در پاسخ به این سوال که از آنجایی که وقف همچنان بین مردم با روش‌های سنتی‌اش شناخته می‌شود، آیا لازم است اطلاع‌رسانی برای روش‌های نوین آن صورت گیرد؟ گفت: مردم درباره وقف اطلاعات عمومی ندارند و نمی‌دانند وقف در چه حوزه‌هایی می‌تواند کارایی داشته باشد. از آنجایی که وقف بستگی به نیت افراد دارد، حوزه‌ گسترده‌ای دارد؛ یعنی هم حوزه‌های سنتی و هم حوزه‌های نوین را دربر می‌گیرد.

حجت‌الاسلام نقیب ادامه داد: از قدیم مردم با حوزه‌های سنتی وقف سروکار داشتند، ولی الان از شرکت‌های دانش بنیان که در حوزه وقف کار می‌کنند، اطلاعی ندارند. علاوه‌بر اطلاع‌رسانی لازم است وقف‌ها ساماندهی شوند. یعنی به افراد مسیر را یاد دهیم. اگر کسی می‌خواهد وقف کند، بگوییم چه حوزه‌هایی در اولویت وقف قرار دارد، تا نیازهای کشور برطرف شود.

رئیس دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم در پاسخ به این سوال که گاهی مردم می‌گویند چگونه می‌توان بابت اموال یا املاکی که وقف کردیم، اعتماد کرد که در جای صحیح مورد استفاده قرار گیرد، توضیح داد: اعتمادسازی با شفافیت است. باید صندوق‌های مالی مشخص وجود داشته باشد و هر ساله گزارش‌های خود مبنی بر میزان سود و حفظ اموال را ارائه دهند. چون هرجا پای پول وسط باشد، امکان دستیابی عده‌ای به آن هست. شما باید راه‌های دستیابی دیگران را به آن ببندید. باید ناظرینی را بر صندوق‌های مالی مشخص کرد و سالانه گزارش‌های دقیق ارائه داد.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری قرآن و عترت

دیگر خبرها

  • راه اندازی ۵۰ خانه محیط زیست در خراسان جنوبی
  • راه اندازی ۵۰ خانه محیط زیست در خراسان جنوبی/یک تجربه موفق
  • هلال سفید انتهای ناخن را جدی بگیرید + رازهای مهم
  • پاسخگویی به مطالبات مردم، در دستور کار مدیران خراسان جنوبی
  • رفع مشکلات مردم، تکلیف مدیران در دولت سیزدهم است
  • مردم خراسان جنوبی هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان در طرح فجرانه خرید کردند
  • آجر شدن کار پزشکان قلابی در رشت
  • مردم نمی‌دانند در چه حوزه‌هایی وقف کنند
  • سیلاب در محور قدیم رباط سنگ -رباط سفید -مشهد
  • خراسان جنوبی عزادار شهادت امام صادق (ع) + تصاویر