Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سمنان، پاسدار داریوش جلالی جانشین فرماندهی سپاه قائم (عج) استان سمنان در امور اقشار بسیج گفت: حدود ۷۰ نفر بدون دریافت دستمزد در ۱۵ کارگاهی که مواد اولیه و تجهیزات را سپاه استان سمنان تامین می‌کند، تولید ماسک می‌کنند.

او افزود: روزانه حدود یکهزار و ۵۰۰ تا ۲ هزار ماسک در این ۱۵ کارگاه تولید می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جلالی بیان کرد: تعدادی از خیاط‌های بسیجی استان سمنان با تحویل گرفتن مواد اولیه از سپاه استان تا کنون در حدود ۷۰۰ عدد روپوش پزشکی برای حفظ سلامتی و پیشگیری از ابتلای پزشکان و پرستاران به ویروس کرونا به عنوان جان بر کفان عرصه سلامت تولید کردند.

او تصریح کرد: تمام ماسک و روپوش‌های پزشکی تولید شده توسط سپاه استان سمنان به دانشگاه علوم پزشکی و بیمارستان‌ها تحویل می‌شود.

جانشین فرماندهی سپاه قائم (عج) استان سمنان در امور اقشار بسیج خاطرنشان کرد: بیش از ۲۵ نفر در قالب گروه‌های جهادی سپاه استان برای تولید محلول‌های ضدعفونی به صورت رایگان در واحد‌های تولیدی در نوبت شب مشغول فعالیت هستند.

جلالی یادآور شد: سپاه استان سمنان طبق توصیه دانشگاه علوم پزشکی استان در زمینه ضدعفونی کردن مسیر‌های پر تردد شهری و شهرک صنعتی نیز ایفای نقش کرده است.

انتهای پیام/ح

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: تولید ماسک ویروس کرونا استان سمنان سپاه استان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۱۰۵۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جیپ گلادیاتور با پیشرانه پلاگین هیبریدی 4xe تولید می‌شود (+عکس)

این خودروساز آمریکایی تائید کرد گلادیاتور ۴xe پلاگین هیبرید سال آینده رونمایی خواهد شد تا به این ترتیب سومین عضو پلاگین هیبریدی خانواده محصولات جیپ پس از رانگلر ۴xe و گرند چروکی ۴xe باشد.

به گزارش پدال، آنتونیو فیلوسا مدیرعامل این برند مشهور اگرچه اشاره‌ای به زمان رونمایی رسمی از وانت موردبحث نکرده اما احتمالاً قوای محرکه آن تفاوتی با نمونه بکار رفته در رانگلر ۴xe نخواهد داشت.

شاسی‌بلند پلاگین هیبریدی جیپ به نیروگاه ۴ سیلندر ۲ لیتری توربو، استارتر ژنراتور و موتور برقی ادغام شده در گیربکس ۸ سرعته اتوماتیک مجهز است. این مجموعه در رانگلر ۴xe قدرت ۳۷۵ اسب بخار و گشتاور ۶۳۷ نیوتون متری تولید می‌کند.

خبر تولید گلادیاتور پلاگین هیبریدی پس از آن منتشر شد که جیپ پیشرانه اکو دیزل را از لیست پیشرانه‌های موجود برای این وانت آمریکایی حذف کرد. البته خریداران می‌توانند پیشرانه ۶ سیلندر ۳.۶ لیتری با ۲۸۵ اسب بخار قدرت و ۳۵۲ نیوتون متر را نیز انتخاب کنند.

همان‌طور که گفته شد جیپ تاریخ دقیق معرفی رسمی گلادیاتور ۴xe را اعلام نکرده و تنها به اعلام این موضوع که کل محصولات خود را تا سال ۲۰۲۵ برقی و هیبریدی خواهد کرد بسنده نموده است. ما همچنین از قیمت دقیق این وانت مطلع نیستیم اما باید دانست قیمت رانگلر ۴xe مدل ۲۰۲۴ از حدود ۵۳ هزار دلار شروع می‌شود که حدود ۲۰ هزار دلار بیشتر از قیمت مدل بنزینی پایه است.

در صورتی که گلادیاتور نیز چنین اختلاف قیمتی داشته باشد احتمالاً بهای مدل پلاگین هیبریدی ۴xe به حدود ۶۰ هزار دلار خواهد رسید. باید دید آیا مشتریان از وانت پلاگین هیبریدی جیپ با چنین قیمتی استقبال خواهند کرد یا خیر. نظر شما دراین‌باره چیست؟

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • جهاد میدانی محققان برای جهش تولید با مشارکت مردم در بوشهر اجرا شد
  • یک هزار و ۹۱۹ عنوان برنامه عمرانی و غیر عمرانی در استان سمنان انجام شده است/ پروژه آب‌رسانی به ۲۶۰ روستا در دستور کار است
  • سالانه ۳۰ هزار تن کشمش در خنداب تولید می شود
  • جیپ گلادیاتور با پیشرانه پلاگین هیبریدی 4xe تولید می‌شود (+عکس)
  • برگزاری مراسم یادواره شهدا به همت بسیجیان در خوی + فیلم
  • پلمب کارگاه غیرمجاز تولید فلافل غیربهداشتی در مهرشهر
  • رشد ۵۰ درصدی اجرای طرح طبقه بندی مشاغل برای عدالت مزدی
  • رشد ۵۰درصدی اجرای طرح طبقه بندی مشاغل برای عدالت مزدی
  • تا کنون حدود ۵۰ هزار پیوند کلیه در ایران انجام شده است/
  • فرآیند تولید شلنگ آب در یک کارگاه کوچک پاکستانی (فیلم)