Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسکانیوز»
2024-05-07@02:38:45 GMT

جشن روپوش سفید برگزار شد

تاریخ انتشار: ۱۵ اسفند ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۷۵۵۷۸۳۶

جشن روپوش سفید برگزار شد

به گزارش ایسکانیوز به نقل از روابط عمومی دانشکده پزشکی، برگزاری این جشن در راستای آشنایی بیشتر دانشجویان با مبانی تعهدات اخلاقی و الزامات رفتار حرفه‌ای در آستانه ورود به دوره بالینی بوده است.

در ابتدای این مراسم، دکتر بیژن جهانگیری، استاد گروه فارماکولوژی، ضمن اشاره به جایگاه و مقام والای استاد پیشکسوت دانشکده پزشکی (دکتر مسلم بهادری) و آرزوی سلامت و طول عمر برای ایشان، بر همدلی و رفتار مهربانانه با بیماران تاکید کرد و گفت: گاهی تنها با دست گذاشتن بر دست بیمار و یک دلجویی ساده، حال بیمار دگرگون می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همدلی با بیماران را هرگز فراموش نکنید. من یقین دارم که خداوند نیز این کار نیک شما را می‌بیند و در مقابل، هرچه از او بخواهید، به شما عطا می‌کند.

دکتر جهانگیری در بخش دیگری از سخنان خود، سختکوشی را از خصایص مهم و ذاتی یک پزشک خواند و تاکید کرد که حتی در محدودیت‌ها و دشواری‌ها هم می‌توان با همت و تدبیر، کار‌هایی ماندگار و شایسته‌ انجام داد.

در ادامه این برنامه، دکتر شهریار نفیسی، رئیس دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران، از اساتید نامدار و برجسته‌ای همچون دکتر الهی، دکتر محمدی، دکتر طباطبایی، دکتر ملک‌نیا و دکتر جهانگیری یاد کرد و افزود: هنوز پس از گذشت دهه‌ها، کلام و نکات تدریس این اساتید را به خاطر دارم و این به هنر استادی و نقش معلمی این بزرگان بر‌می‌گردد.

دکتر نفیسی در ادامه خطاب به دانشجویان گفت: شما عصاره فضیلت‌ها و خرد یک جامعه هستید و انتظار می‌رود که حسب این توانایی‌ها و ویژگی‌های فاخرتان، بهترین خدمات را به جامعه هدیه دهید.

رئیس دانشکده پزشکی به تجربه منحصربه‌فرد حضور در محیط بیمارستان اشاره کرد و گفت: این حضور برای شما تجربه متفاوتی خواهد ساخت. همه عناصر حاضر در یک محیط بالینی برای شما می‌تواند آموزنده باشد. حتی شنیدن صحبت‌های بیماران و دقت در اجزای کلام آنها، یک مقوله علمی و آموزشی است. شما در بیمارستان، مشاهدات و دریافت‌هایی خواهید داشت که در هیچ کتاب و منبعی یافت نمی‌شود.

دکتر نفیسی افزود: یادگیری در عرصه پزشکی، مشروط به خلق فرصت‌هایی است که خودتان باید برای خودتان رقم بزنید. شما در این مسیر باید با نیت خالص به بیماران خدمت کنید و برای شفا و بهبود حال آنها بکوشید و ذهن خود را درگیر مسایل جنبی و کم‌اهمیت نکنید.

رئیس دانشکده پزشکی بر این نکته تاکید کرد که مقاوم بودن و نرنجیدن از برخوردهای روزمره و برقراری ارتباط مطلوب و موثر با بیمار، یک هنر است که لازمه دستیابی به آن، تلاش و تمرین مداوم در این مسیر است.

دکتر نفیسی در پایان، محیط بیمارستان را محیطی غنی و جامع برای آموزش توصیف و تاکید کرد: دیدن لبخند رضایت بیمار پس از درمان و پس از برداشتن بار رنج و مرارت از دوش او، با هیچ چیز دیگری در جهان قابل مقایسه نیست و تنها پاداشی که من را اقناع می‌کند، همین است که رفع کسالت بیمارانم را ببینم و رضایتمندی و خوشحالی آنها را احساس کنم.

این مراسم در نهایت با اهدای روپوش سفید و گرفتن عکس یادگاری دانشجویان با اساتید دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران به پایان رسید.

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۵۵۷۸۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تا کنون حدود ۵۰ هزار پیوند کلیه در ایران انجام شده است/

محمد سنادی‌زاده متخصص جراحی کلیه و مجاری ادراری در گفتگو با خبرنگار سلامت خبرگزاری علم وفناوری آنا، در رابطه با پیشرفت‌های علم پزشکی در حوزه پیوند کلیه اظهار کرد: بنده اولین پیوند کلیه را در ایران با همکاری تیم پیوند کلیه در سال ۱۳۴۷ در بیمارستان نمازی دانشگاه علوم پزشکی شیرازانجام داده‌ام.

وی ادامه داد: در آن سال‌ها امکانات پزشکی بسیار محدود بود، کلیه مصنوعی، آنتیژن‌های مخصوص HLL و دارو‌های جدیدی که الان در اختیار است را نداشتیم. پیشرفت علم و تجهیزات پزشکی اصلا قابل مقایسه با سال‍‌های گذشته نیست.

متخصص جراحی کلیه افزود: در گذشته سعی می‌شد کلیه را از افراد نزدیک به بیمار پیوند دهیم درحالی که اکنون روش پیوند و راه‌های دریافت کلیه تغییر کرده است. ما در بیمارستان نمازی از دو جسد کلیه گرفته و به دو بیمار که در انتظار دریافت کلیه بودند پیوند زدیم. یک بیمار حدود ۱۶ سال با همان کلیه زندگی کرده و علائم طبیعی داشت.

سنادی‌زاده گفت: حدود ۹ پیوند کلیه برای ۷ بیمار در بیمارستان نمازی شیراز و ۵۰ پیوند هم در بیمارستان شهدای تجریش تهران انجام داده‌ام.

وی به پیشرفت‌های پزشکی اشاره و مطرح کرد: خوشبختانه امکانات بسیار خوبی در اختیار جراحان پیوند کلیه قرار گرفته است. ایران جز اولین کشور‌هایی بود که جراحی پیوند کلیه را آغاز کرد. تا کنون حدود ۵۰ هزار پیوند کلیه در ایران انجام شده است که این آمار بسیار خوب نشان دهنده پیشرفت‌های کشورمان است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۸ استاد دانشگاه صنعتی امیرکبیر تقدیر شدند
  • ایجاد دانشکده علوم پزشکی دامغان در بودجه ۱۴۰۳ ردیف اعتباری دارد
  • برگزاری مراسم بازنشستگی و تجلیل از دکتر عراقی‌زاده
  • کسب چهار افتخار علمی بین‌المللی توسط عضو پیوسته فرهنگستان علوم
  • شورای راهبردی دانشکده علوم خانواده در مسیر شکل‌گیری/ برخی شخصیت‌های حقوقی عضویت را نپذیرفتند
  • واکنش دانشگاه تهران به حاشیه‌ سازی‌های اخیر درباره همکاری با جمیله علم الهدی
  • تا کنون حدود ۵۰ هزار پیوند کلیه در ایران انجام شده است/
  • آغاز فاز مطالعاتی روی جلبک‌های دارویی
  • آغاز فاز مطالعاتی جلبک‌های دارویی در چابهار
  • آغاز نخستین دوره برداشت جلبک‌های دارویی در چابهار